Facebook Facebook Facebook Facebook
My Skarbowcy

Konkurencje dobroczynne

KILOGRAMY DOBRA: ze względu na liczne prośby związane z problemem logistycznym / wpłata groszaków/, portal rejestracji – RANKING konkursu pozostanie otwarty. Wyniki rankingu zostaną odczytane w sobotę 25 maja o godz. 10.00 Filantrop Skarbowości 2019  – IV edycja „Kilogramy Dobra 2019″ – tu aktualny ranking – zobaczcie, kto prowadzi WYNIKI: MISS SKARBOWOŚCI 2019       MISTER SKARBOWOŚCI 2019        WYNIKI: OSOBOWOŚĆ […]

1. KILOGRAMY DOBRA: ze względu na liczne prośby związane z problemem logistycznym / wpłata groszaków/, portal rejestracji – RANKING konkursu pozostanie otwarty. Wyniki rankingu zostaną odczytane w sobotę 25 maja o godz. 10.00

Filantrop Skarbowości 2019  – IV edycja „Kilogramy Dobra 2019” – tu aktualny ranking – zobaczcie, kto prowadzi

2. WYNIKI: MISS SKARBOWOŚCI 2019       MISTER SKARBOWOŚCI 2019
    WYNIKI: OSOBOWOŚĆ SKARBOWOŚCI 2019

3. Pozostałe konkurencje dobroczynne pod hasłem: Różne rzeczy zbieramy Skarbowców w potrzebie wspieramy!

EkoSkarbuś 2019 – stare telefony komórkowe (zasady zbiórki:)
  1. Jednostki Skarbowe, które biorą udział w Mistrzostwach dostarczają stare telefony do biura zawodów wraz z informacją: JEDNOSTKA SKARBOWA – ILOŚĆ TELEFONÓW, osoba do kontaktu
  2. Jednostki Skarbowe, które nie biorą udziału w Mistrzostwach, ze względu na duże koszty logistyczne odbioru komórek z poszczególnych urzędów, prosimy o przekazanie telefonów najbliższej lub zaprzyjaźnionej jednostce skarbowej, która uczestniczy w Mistrzostwach/lista w zał./

Pudełko z komórkami prosimy opisać: JEDNOSTKA SKARBOWA – ILOŚĆ TELEFONÓW, osoba do kontaktu

Trzy jednostki, które zbiorą najwięcej starych telefonów otrzymają tytuł: EkoSkarbuś Roku 2019 oraz pamiątkową statuetkę.

Zużyte Baterie (zasady zbiórki:)
  1. Jednostki Skarbowe, które biorą udział w Mistrzostwach dostarczają zużyte baterie do biura zawodów wraz z informacją: JEDNOSTKA SKARBOWA – WAGA BATERII, osoba do kontaktu
  2. Jednostki Skarbowe, które nie biorą udziału w Mistrzostwach, ze względu na duże koszty logistyczne odbioru baterii z poszczególnych urzędów, prosimy o przekazanie baterii najbliższej lub zaprzyjaźnionej jednostce skarbowej, która uczestniczy w Mistrzostwach/lista w zał./

Pudełko z bateriami prosimy opisać: JEDNOSTKA SKARBOWA – WAGA BATERII, osoba do kontaktu

Trzy jednostki, które zbiorą najwięcej kg baterii otrzymają tytuł: EkoSkarbuś Roku 2019 oraz pamiątkową statuetkę.

Plastikowe nakrętki (zasady zbiórki:)
  1. Jednostki Skarbowe, które biorą udział w Mistrzostwach nakrętki do biura zawodów wraz z informacją: JEDNOSTKA SKARBOWA – WAGA NAKRĘTEK, osoba do kontaktu

Pudełko z bateriami prosimy opisać: JEDNOSTKA SKARBOWA – ILOŚĆ BATERII, osoba do kontaktu

Trzy jednostki, które zbiorą najwięcej kg nakrętek otrzymają tytuł: EkoSkarbuś Roku 2019 oraz pamiątkową statuetkę.

Kontakt:

tel/fax: 52 332 92 41

mob: 608 343 475 / 604 506 913

e-mail: biuro@fundacjaskarbowosci.pl

85-010 Bydgoszcz,
ul. Dworcowa 12/5

NIP 9532388239 / KRS 0000039541 / REGON 092910992

Konto bankowe:

BANK PEKAO S.A. I/O Bydgoszcz:

IBAN:

SWIFT: